Jill Miller YogaDork

YD had onlangs een gesprek met Yoga Tune Up® creator en YogaDork Ed faculteit expert, Jill Miller, op haar favoriete en niet-favoriete poses, post-yoga snacks en na 25 jaar ervaring maakt haar een yogadork. Lees dan verder!

M: Wat is een pose die u oorspronkelijk niet zo dol op, maar nu uitgegroeid tot liefde? En vice versa?

JM: Ugh. Er waren zoooo veel poses die volledig belemmerd me. Het was soms een gebrek aan flexibiliteit in een bepaald gewricht dat belemmerde de "esthetische" van de pose. Andere keren was het kracht…de andere keer was het een onvermogen om te zien dat bepaalde weefsels in een pose. Andere tijden was het een aandeel probleem…mijn been been is te kort, of mijn arm bot is te lang…yada yada. Parivrtta Parsvakonasana, "Twisted Kant Hoek Vormen" was een van die poses die ik was slordig in. Ik zou gewoon een soort van breekijzer mezelf in, en hoop dat mijn leraar zou niet de vraag meer "bewustzijn" van mij.

Na me te vertellen dat het "zielig" één te veel tijd ( in zijn meest liefdevolle manier!), Ik besloot om mezelf een jaar de master die pose. Ik gedemonteerd alle onderdelen van de houding, de manier waarop je zou het opsplitsen van een auto, en ingevet elke manoeuvre die de houding vereist. Joint-door-gewrichts-en weefsel-door-weefsel tot die houding past me als een handschoen, en ik heb geleerd wat het nodig me te belichamen. Mijn hele Yoga Tune Up® methodiek is gebaseerd op deze benadering. Heel vaak zijn de ONDERDELEN van een pose zijn meer waard dan leren de hele pose enchilada. Vroeger hield ik Salamba Sarvangasana, "shoulderstand," maar groeide wel het gevolg van de verschrikkelijke dingen die zij kunnen doen om het lichaam van een persoon die niet beschikt over de gezamenlijke mechanica, kracht is, het percentage of proprioceptieve mogelijkheid om het veilig te doen. Het is geen pose geef ik les aan nieuwe studenten. Maar ik hou het in mijn eigen praktijk.

M: Wat is een yoga boek dat je niet kon leven zonder?

JM: er zijn Er 2:

1) Een Systematische Cursus in de Oude Tantrische Technieken van Yoga en Kriya door Swami Satyanada Saraswati – Zijn leringen lopen van de pagina en slip in uw lichaam in de rijkste manier mogelijk. Ik sliep naast het voor 5 jaar…kon niet reizen zonder (het boek is 900 pagina ‘ s lang, en weegt ongeveer 5 kilo). Het is mijn yoga "een veilig gevoel." Dat bijzondere editie is nu uit de print. De Bihar School of Yoga heeft nu verkort de titel, en verkort het boek een beetje. Ik heb het ook!

2) Kinesiologie door Joseph Muscolino – Dit boek een antwoord op bijna elke vraag mijn studenten hebben over de menselijke beweging. Het is een geweldige bron die doordringt mijn Yoga Tune Up® Geïntegreerde Belichaamd Anatomie Cursussen. Alle feiten zijn er, de nieuwe wetenschap, en grote "discussie dozen." Ik waardeer dat hij de details van de complexiteit van de anatomie op een manier dat een niet-arts kan absorberen. Wanneer een van mijn YATU Anatomie team is een raadsel op een anatomische raadsel, verwijzen we naar ‘Uncle Joe’ s Bijbel."

M: Wat is uw favoriete bericht yoga snack?

JM: Donkere Chocolade Quinoa Crunch Bar en een van Solixir "Herstellen". U zei: "snack" geen maaltijd…

M: Wie is een beroemdheid zou je het leuk om te zien beginnen met het beoefenen van yoga?

JM: Jonah Hill. Ik denk dat ik echt zou kunnen helpen hem tune-up van zijn rug, de nek en de kern…ik heb gemerkt dat een paar houdings problemen met hem, toen hij rond te lopen op het scherm. Hij is een van mijn favoriete jonge comedians, en ik zou graag zien dat hem een leven lang en gezond leven zodat hij kan blijven ons lachen langer!

M: Wat geeft jou inspiratie?

JM: Mijn moeder zou het nooit zelf een yogini, maar ze nam lessen in het college in New Orleans. De reden dat ik begonnen met het oefenen was haar schuld. Ze bracht de thuisbasis van de Jane Fonda Training en Raquel Welch Yoga video ‘ s toen ik 11 jaar oud. We oefenden samen totdat ze groeide vervelen terwijl ik groeide GEOBSEDEERD. Vorig jaar heb ik mijn nieuwste video voor haar nadat ze had haar hele kniegewricht vervangen, het heet Yoga Tune Up® KneeHab. En ze neemt momenteel YATU lessen met onze New Orleans gebaseerd YATU Leraar, Claiborne Davis!

Jill Miller, de Bedenker van Yoga Tune-Up® is onze eerste expert in de YogaDork Ed Dept. Lees meer over haar hier.