Groet! Het is dat ik een van de meest dankbare en terecht tuckered uit yogadork. Tussen een Bobby Clennell workshop op Woensdag (fantastische senior Iyengar docent en auteur!) en het begin van de 300-hr-training van gisteren en vandaag, ik ben gepoept! Echter, ik zal leveren zoals beloofd: dit is de eerste aflevering van een 6-maanden reis van yoga kennis van de hersenen-vulling en dorking. Zal ik met jullie delen wat ik leer elke week en welkom alle participatie van de klas van je collega-YD-ers lezen langs of misschien sidling aan je eigen yoga reis. Daar gaan we, daar gaan we!

Week 1: Dat is een lotta asana!

Nadat we al via de welkom cirkel verplichte "" hallo, mijn naam is…", "ik heb besloten om verder mijn opleiding in de 300hr omdat…", de handleiding hand-outs en het lezen van onze rechten (verplichte regels en regs) kregen we van start met DRIE VOLLE UREN van staande poses! Niet dat het was een goede tijd. We gingen per motor verder onze weg door een snelle paar rondes van de zonnegroet en dan graven in de externe menigte favorieten zoals parsvakonasana, utthita trikonasana, virabhadrasana II, ardha chandrasana, en de minder populaire kinderen bekend een warrior III, warrior ik, en purvottansana.

Want we hadden al deelgenomen aan een 200hr programma op een aantal studio of een ander was er geen noodzaak om te breken sanskriet of de onderdelen van elke pose, en in plaats daarvan gingen we direct voor de organen. ‘Houding Lab’ noemen ze het, als we staan te observeren organen, in het bijzonder vormt, het aanbieden van verschillende verbale signalen en dan een duik in handmatige aanpassingen met partners, onze "studenten". Uiteraard, als een leraar of u al hebt klassen vol studenten of willen, de gelegenheid om te oefenen op andere collega-docenten is hands down een ervaring van onschatbare waarde. (ja, pun is mijn middelste naam. eigenlijk is het punasana).

Vandaag was wendingen en naar voren buigt. Ik hoef niet te zeggen dat ik ben volledig in de verwachting te voelen wat spraakzaam intercostale spieren morgen, evenals een paar tools voor mijn toolbox in handen op aanpassingen. yay.

Was het informatief? Ja. Was het leuk? Yep. Was het vermoeiend zo iets? Hell yes. En de jongen was ik hongerig naar het einde van de dag. Moeilijk te weren van de vrttis van smakelijke voeding en een lekker koud volwassen drank.

Tegen de tijd dat we tot een uur 3.5, bij onze mooie docent gaf ons opdracht om te ontspannen en onze ogen en monden, alles wat ik kon bedenken was de man die ik echt kon ontspannen mijn mond rond een sandwich nu! Onnodig te zeggen dat we niet veel in de manier van pauzes tijdens het traject van een uur lang prananyama en meditatie in 4 uur van asana.

De lessen en de handige herinneringen eerste week (2 dagen):
– grote handen op trucs, speciaal voor janu sirsasana en utthita trikonasana.
– de hiel van uw handen en de werkelijke hakken zijn enkele van de beste leermiddelen.
– iedereen snack voor zichzelf! want dat is een gebied waar je zult het niet vinden van hulp.

Tot volgende week!

Deze waren alleen de eerste twee dagen van de opleiding, en YD yoga school updates moeten komen vrij regelmatig op zondag, bij de omslag van elke week. Disclosure: de Training is met YogaWorks, NYC (ik word er niet voor betaald om dat te zeggen, Paula Lynch rotsen).

Dank aan iedereen die gedoneerd elk bedrag. Ik kan nog wel gebruik maken van de ondersteuning. Als u genieten van YD overweeg dan een donatie. Dank u!