foto: derek beres

Terwijl haar brief van ontslag was verrukt met gratitudinal eerbetoon, het weinig anders, dan onze eigen speculatie, waarom Elena Brower, lange tijd toegewijde en vrouwelijke tegenhanger van John Vriend, besloot, na een decennium onder de Anusara-aanduiding, te curtsy en verlaat de linkerkant van het podium.

Dan antwoordde ze op onze post. In haar eigen woorden, Elena deelt haar redenen voor vertrek en haar plannen voor de toekomst (nadruk van ons):

Genieten van de rust en de zorgzaamheid. Gezocht mijn ziel voor een lange tijd, jaren, in feit, en besefte dat ik was bezorgd over mijn onderwijs niet in de rij met de Anusara reeksen of de filosofische leerstellingen, al geruime tijd.

Wat ik gevonden heb is dat ik meer wilde, ik wilde weten hoe het voelt zo geweldig in mijn huis zou ik voelde me op mijn mat. Zo uitgestrekt, zo rustig, zo mooi, zo verbonden, zo echt. Ik kon niet de link van mijn gedrag thuis om mijn kalmte in mijn praktijk, en moest ik andere manieren om te leren hoe te opmerkelijker als een Mama, een ex-vrouw, een vriendin, en vooral deze dagen, een dochter. Mijn praktijk gaf mij gevoelens van vervulling, maar ze niet de laatste, en ik was nog naar huis te gaan en te handelen op een lijn met mijn yoga, die werd steeds pijnlijk.

Dus ik zocht coaching, andere stijlen van yoga, andere stemmen, andere visies, rustig, in de tijd. En in dat proces, terwijl ik vond dat meer regels, vond ik ook meer vrijheid. Door middel van coaching die ik heb gevonden kan ik eindelijk eens op mijn gedrag zijn kop, en geen krimp, maar in plaats daarvan, gebruik ze. Praten over hen. Excuses voor hen in plaats van ze te trots zijn om ze aan te pakken. En dan – nog belangrijker – SHIFT. Ik ben er trots op dat het meest van allemaal.

Toekomst ik heb geen behoefte om mijn eigen stijl; er zijn tal van stijlen. Noem mij een Hatha-Vinyasa yoga-docent, die zal altijd haar best doen om u te brengen naar uw hart.

Hier is mijn droom: ik ben inspirerende miljoenen mensen zijn opvallend in hun familie – om de moeilijkste gesprekken en de waarheid vertellen – door het verzamelen van zo veel mogelijk mensen te beoefenen, te mediteren en duidelijk zijn, samen. Wanneer ik ga zitten op mijn stoel als leraar, ik voel me bevoorrecht, ontroerd en blij. Mijn teksten, audio meditaties, gefilmd cursussen, boeken en radioprogramma ‘ s in kaart te brengen van de praktijken en gedragingen te verhogen van de frequentie van de hele planeet, het eren van alle leraren, en de hoogste Bron van alle leringen. Iedereen die in contact komt met mijn leraren, collega ‘ s, medewerkers of mij hun praktijk ervaringen en hun leven als pure toevlucht.

YogaDork regels.
E

Wij denken dat u die regel, Elena, voor uw openheid, duidelijkheid, hart en ingewanden.

Maar weet je zeker dat het niet omdat John Friend is het draaien in Harry Potter of Han Solo?

Ondertussen zijn we wachten op de opening en majestueuze grandeur van J Fri Anusaraland Ranch komende 2012.