Oh my. Het is citta vritti gone wild! Het is de beweging van je geest vertegenwoordigd door een bos van "roekeloos klootzakken" op een enkele kruising van New York City. Of je woont in the big apple of niet, het is moeilijk om volledig te waarderen en begrijpen van de dagelijkse dans dat is de doorstroming van het verkeer in NYC zonder daadwerkelijk een stap achteruit en kijkt in haar volle glorie. Door het uiterlijk van deze video zo sluw gemaakt door beeldende kunst student master ‘ s thesis, genaamd "Three-Way Street" het is een wonder dat we geen getuige meer botsingen in dit georganiseerd(?) chaos, hoewel we weten dat ze gebeuren, helaas.

Dit is uw hersenen op vergeet niet om pick-up wc-papier, onzin, ik ben vergeten te betalen die rekening, hm…wat wil ik voor de lunch? niet van taco ‘ s, ik had ze twee dagen geleden. Die plaats geeft nooit genoeg van me servetten. Ik zou waarschijnlijk moeten bezuinigen op de queso toch. Wat ik echt het gevoel is een donut. Oh, kijk naar dat mooie glimmende ding. Ik heb echt moeten meer doen met mijn leven. Wat was ik zeggen, weer? Oh, juist. TP-modus.

Nu terug naar de yoga! Adem in. Adem uit. Herhaal.

Yoga citta vritti nirodhah – 1:2 Yoga sutra ‘ s van Patanjali
"yoga is het geruststellen van de schommelingen van de geest"