Voetballer Chad ‘Ochocinco’ Johnson (krijgen? hij is nummer 85) helemaal niet het beste jaar. De voormalige NFL-speler was gedaald door de Miami Dolphins afgelopen augustus twee maanden na de ondertekening, omdat hij werd gearresteerd op beschuldiging van binnenlandse batterij (hij naar verluidt headbutted zijn vrouw na een ruzie). Ja, niet zo goed. Nu een free agent, in het voetbal en in het huwelijk na een echtscheiding afgerond in September, Johnson is behoefte aan een echte reboot, oh en wat anger management.

Voer, yoga! Of zijn nieuwe beste vriend, yoga leraar en studio eigenaar Selena Collins die benaderd Johnson en vroeg hem te komen door Duidelijk de Tuinen van Yoga in Inglewood, CA.

Ze vertelde het aan Radaronline:

"Ik ontmoette hem in een lokaal restaurant en benaderde hem over komt naar mijn nieuwe yoga les."

"Hij was zo enthousiast, hij kwam naar de studio na zijn maaltijd om het te controleren, het maken van een bijzondere stoppen, zelfs al was hij op weg naar het vliegveld. Hij vertelde mij, " ik heb nog nooit yoga gedaan, maar ik denk dat het iets is wat ik moet doen. Ik kom zeker terug.’ "

Net als dat! Hoewel het zeker geen kwaad Selena is een zeer aantrekkelijke dame. Maar heeft Johnson heeft zich een blijvende gezonde outlet? Hij vertelde Showtime ‘ s In de NFL:

"Ik ben bezig om uit te zoeken hoe kan ik kanaal van mijn woede toen ik in situaties waar ik zou knallen."

Hm. Voetbal mag niet je sport dan, kerel. Maar we zijn blij dat je het geprobeerd yoga. Pranayama practice komt in het echt handig als het leven niet de hand die je citroen broden en neemt uw Starbucks Gold card.