Het bijwonen van de Republikeinse Nationale Conventie klinkt als een uitputtende en intens optreden. De Huffington Post moet hebben verwacht dat wanneer zij hun ‘Oase’ in Tampa biedt gratis "yoga-lessen, massages, mini-gezichtsbehandelingen, make-up vernieuwd, slaap overleg, meditatie en gezonde snacks." Maar de HuffPo is yoga nog in het nieuws van gisteren en niet om goede redenen.

De Nationale Schrijvers Unie, die hebben al geklaagd over het vrije schrijven arbeid beleid van de Huffington Post beweert, "Als de duizenden van burgerjournalisten en bloggers, de massage professionals zijn onbetaald en werken voor ‘exposure’, de New York Magazine rapporten.

"De Nationale Schrijvers Unie gelooft als je oorspronkelijke rapportage, werken met een editor en publiceren op een for-profit website, zoals de Huffington Post je moet gecompenseerd worden voor je werk. Als je een professional uit de gezondheidszorg verlenen van een dienst voor een rijke corporation, je moet ook eerlijk voor betaald," aldus lake michigan. President Larry Goldbetter in een release opgemerkt door Jim Romenesko.

Legit! Maar, het blijkt dat de gezondheid van de bemanning in het Oasis is een groep van vrijwilligers uit de Mat, In de Wereld en HuffPo verdedigt hun vrije arbeid met een 40.000 dollar donatie te OTM.

We bewonderen de vrijwilligers, met inbegrip van OTM oprichter zelf, Seane Maïs, voor het doneren van hun tijd om de zware taak van het kalmeren van de stress van politici voor 3 dagen lang. ::shiver::

Heb de uitwisseling politieke?

Als Seane geplaatst op haar facebook pagina:

Laatste dag van de conventie. Kan niet zeggen dat ik niet opgelucht. Deze ervaring is confrontative en intens voor mij. Ik hoop dat we brachten betekenis. Ik hoop dat we gemodelleerd mededogen. Ik hoop dat we vertegenwoordigd zijn iets positiefs en unified. Of "ze" hebben onze berichten, denk ik, naast het punt. Iedereen "het" is tussen hen en hun God. Mij? Ik zag mijn veronderstellingen, classism, woede, het oordeel, de verwachtingen en hebben om de waarheid te spreken aan de macht op meer dan een gelegenheid. Ik heb veel geleerd, een beetje gegroeid, en zie de wereld een beetje anders dan ik eerder deed. Zoals altijd ben ik dankbaar, maar een beetje slaap…. x

Misschien is alles wat we echt nodig hebben is meer slapen.