Shiva Rea spreekt in reactie op de vorige week media tour van Trance Dans slam-fest. Het kiezen van facebook om in het openbaar, semi-officieus reageren, Shiva geeft haar mee te nemen op haar ervaring in Rishikesh en gedachten over de definitie van "schraal".
We zijn blij dat ze de tijd nam en geloven dat het eerlijk is om te horen van de Shakti godin zelf. De volledige reactie hieronder geplaatst via facebook:

Ik ben nog steeds in Kerala studeren Kalarippayatu en ik zijn te brengen studenten hier om verbinding te maken met de wortels van de Indiase cultuur is voor de afgelopen zeven jaar. Ik ben een beetje verrast door het artikel…heel bizar want het was helemaal niet …wat er gebeurde. Ik ben zeer respectvol gekleed als ik in India was dit mijn 12e bedevaart in de afgelopen 20 jaar. Ik was het aanbieden van een namaskaram voor Ma Ganga en in plaats van op een groot podium we geconfronteerd Ma Ganga allemaal samen. Een van de meest geliefde Mataji van de Parmath Niketan ashram was aan het zingen Ganga slokhas en mantra ‘ s de hele tijd en we sloten de hele praktijk door het maken van offers aan Ma Ganga. Ik was het dragen van zowel gewas broek met een rok over de broek of lange broek – eerlijk gezegd kan ik me niet herinneren – maar schraal is belachelijk – de Kumbha Mela Sadhoes dragen veel minder. Er was een deel van de namaskaram waarin we aan het verhuizen waren in een vloeiende beweging sahaja met de mantra ‘ s met de krachtige stroom van Ma Ganga . Ik herinner me een kleine handvol van de Indiase studenten vertrekt binnen 15 minuten, maar ik vond het te koud is of dat ze heel erg veel beginners. Ik voelde zo de zegeningen van Pujya Swami en alle op Shivratri. Ik heb eigenlijk opzettelijk aangeboden lessen ter ere van de bron van yoga. Heel bizar…ik denk dat ze waren op zoek naar publiciteit. Het was een gezegend Shivratri en Ma Ganga leeft in mijn hart.

Dit was mijn workshop beschrijving niet als een "verdediging" maar gewoon in een oogopslag zien hoe beperkt de betrokkenheid van de pers in gaat dieper. Ik zou het leuk hebben gevonden om geïnterviewd te worden voordat ze worden geschminkt als de "cover girl" van dit artikel. Ik ben een student en sadhaka net als iedereen.

Ganga Namaskar – Een Prana Flow Beweging met het Aanbieden van Live Zingen

In deze energieke vinyasa sadhana aan de oevers van de Ganges , zullen we ervaren een prana flow namaskaram gewijd aan Ma Ganga als de levende stroom van de Shakti en de helende kracht van het element water. Door middel van mantra ‘s, mudra, genezing van de asana’ s, en sahaja flow, verkennen we de beweging zoals meditatie als een manier van met de stroom van de heilige voor de realisatie en het ontwaken.

Het is een goed debat dat we allemaal kunnen gaan in de wortels en levende evolutie van sadhana.

Jai Ma Gänge! Jai Ma Shakti! Ze leeft in ons allemaal!