Is uw nieuwsgierigheid gewekt door de nieuwste Yoga TV-show nieuws? Misschien heb je al beantwoord de casting en verzonden in uw hoofd geschoten (gast yogi ‘ s als onderdeel van elke aflevering). Sadie Nardini, de ster van een nieuwe show "Rock Your Yoga" op de Veria Woon-netwerk, verbonden met Jenn Pesce via e-mail om te praten over de nieuwe show en net wat soort van ‘reality’ TV rockingness dit ongeveer allen is.

Jenn: kom je met de show concept of heeft iemand je benaderen?

Ik wilde mijn massamedia achtergrond (journalistiek, schrijven en over een miljoen YouTube-video ‘ s) te brengen yoga naar televisie voor een paar jaar nu.

Ik gooide een soortgelijke show om een bos van productiebedrijven in LA, maar niet alleen hebben ze geen idee hoe je yoga op TV, het was een zeer gore exchange, meestal. Een producent vroeg me zelfs niet te vergeten het woord "yoga" rond haar "omdat yoga niet verkopen", zei ze.

Dan dit jaar, uit het niets, het gebeurd is: Veria als een netwerk is op zoek naar meer mainstream programmering rond geest/lichaam geeft, en we toevallig te horen over elkaar op hetzelfde moment, via een aantal verschillende kanalen. Mijn manager Ava Taylor werd in een vergadering over iets totaal anders, en de vrouw herinnerde zich dat haar vriend tegen Veria op zoek was naar een host voor een nieuwe yoga-show. Een andere persoon op hun productie team had ook bracht mijn naam, na het zien van mij online. Zo ontmoette ik een van de producenten voor het diner, vino en een lang gesprek over onze gezamenlijke visie van het brengen van deze genezing, empowerment van discipline om meer mensen tegelijk. Ik had het gevoel dat we waren in lijn …en de rest is (over) geschiedenis.

Je zegt dat je wilt om te veranderen ‘reality’ tv – hoe dat zo? Hoe denk je dat een yoga-show kunt dit doen?

Misschien is het een loffelijk streven, maar hey–grote dromen heeft gekregen me te grote plaatsen zo ver. Ik denk dat, voor starters, die iedereen op TV, die niet knippert hun ondergoed of het opgooien van tabellen of het rippen van elkaar de haren uit al veranderd programmering voor de betere. Yogi ‘ s hebben de neiging om geef wat ruimte, of dat het een gemeenschap is, of een gesprek, of prime time televisie, en alchemize het in een meer positieve plek om te zijn. Tenminste, we streven ernaar om dat te doen. Dus als mijn voornemen werkelijkheid wordt, dan zullen we in staat zijn om het gebruik van een camera en een televisie op slechts als een asana–als een ander voertuig te toon meer mensen wat een ongelooflijk transformerende ervaring die ze missen.

Als het gaat om TV, het is een heel ander dier, onderwijs-wise. Ik heb ongeveer 8 minuten om een punt te maken en onderwijzen van een volgorde in elk hoofdstuk van een episode. Dus ik kan niet elke workshop poseren alsof ik de neiging om te doen. Ik heb te maken met de praktijk echt eenvoudig, niet alleen voor time ‘ s sake, maar om de mensen aan te trekken die kunnen zijn huiverig om het te proberen in het verleden–maar dat is niet veel anders dan hoe leer ik toch. Dus ik ga ervan uit dat degenen die denken dat yoga moet meer klassiek geleerd (wat dat ook is) heb een probleem met mijn toon, en denk dat het meer fysiek gerichte dan ze zouden willen. Ik heb niet echt zorgen.

Wat ze niet weet is dat Veria is eigenlijk in handen van een Indiase CEO, en hun bedrijf is gebaseerd op de Ayurvedische en de principes van Yoga. In feite wilde ik een product te maken met hen, die niet in lijn is met hun idealen, en ze zou het niet doen. Blijkbaar is 16 uur per dag make-up is het onmogelijk om op een organische manier. Les geleerd!

Studenten kunnen krijgen tot het centrum via de vele paden, en een asana. Dat gezegd hebbende, ik doel ook op andere inspiraties, de voordelen en de filosofie waar mogelijk. Maar damn! 8 minuten is niet veel tijd. Leraren, je weet wat ik bedoel!

Ik weet dat mensen die al yoga kunt doen is een plezier, diepe volgorde met mij en een hoop van te maken. Beginners leren een beetje meer, en dat is geweldig. Misschien is deze show zullen ook meer mensen op de praktijk, en de lokale leerkrachten en leerlingen krijgen een boost en zie hen dwalen in!

Mijn motto: Meer yogi ‘ s, meer is beter.

Bent u het werven van mensen voor de show? Zo ja, wat ‘karaktereigenschappen’ bent u op zoek voor in de cast?

Ik ben aan het filmen 65 afleveringen, want dit zal een dagelijkse (M-F). Als zodanig, ik heb drie mat ruimtes beschikbaar ieder moment te presenteren en het delen van een breed spectrum van andere yogi ‘ s die met de kijkers. Kortom, ik ben op zoek naar mensen die een perfect lichaam, zijn rijk niet te geloven en single. Grapje! Het hele punt van mij het doen van deze show was het aandeel daadwerkelijk de lichamen van mensen en de praktijken van de kijkers zodat de mensen thuis kunnen zien zichzelf in iemand op de show, en meer kans om te proberen yoga. We willen allemaal het gevoel welkom, ongeacht in-of uitschakelen van een yoga mat, en dus als ze zien dat alle vormen, maten, kleuren en oriëntaties van mensen die naar ‘klasse’, misschien hebben ze de stok met het. Dus ik ben het overwegen van alle inzendingen–ik heb al een oproep op Facebook, maar als iemand geïnteresseerd is, ze sturen me een headshot, een full-body houding schot en hun beschikbaarheid te [email protected] tussen nu en 1 April (we meestal schiet elke persoon voor ten minste een volledige dag, meer als ze kunnen).

Wij vragen niet naar de foto ‘ s omdat we op zoek naar de meest gebeeldhouwde mensen. We doen het omdat we te mix-n-match ‘soorten’ zo krijgen we een meer volledige weergave op elke show. Daarnaast heb ik veel van docenten van verschillende stijlen van yoga op de show, want mijn stijl is iets wat iedereen kan leren en toe te voegen aan hun praktijk die hen zal helpen meer anatomische gemak, de kracht en effectiviteit in elke pose.

Hoe lang is elke show?

1 uur en bestaat uit ongeveer 35 minuten van yoga op de mat, een dagelijkse inspiratie en een laatste take-home reeks met tips en tools kijkers kunnen gebruiken in hun dagelijks leven met het beoefenen van hun yoga.

Kunt u de bekijk ze online?

Wat ik wel weet, is dat als het niet op uw serviceprovider, kunt u een oproep en ontvang alle yogi-gewijd aan het afluisteren van de stront uit van hen, en ze kunnen nog wat toevoegen geest/lichaam goedheid van hun huidige aanbod. Een aanvraag voor Veria is een statement tegen de meer negatieve, disfunctionele programmering die er zijn, in mijn opinie.

Wanneer is de eerste show lucht?

De show wordt uitgezonden 14 Mei. Ik denk dat we op Verizon en Fios. Time Warner abonnees moet ze bellen en druk op hen toe te voegen Veria als ze willen om deze geest/lichaam netwerk op hun TV. We filmen in NYC, zowel op de straat en aan de Veria studio ‘ s, 37th street/5th ave.

jenn pesce houdt van yoga en ze houdt van het verspreiden van het woord over, waaronder yoga leuk op een begroting, yoga nieuws, lekker eten, en veel gegiechel (op en buiten de mat) ze houdt van te delen. om de yogadeal van jenn op twitter @yogadeals en haar blog jennpesce.com