6 jaar oud, Shruti Pandey staat bekend als ‘ s werelds jongste yoga docent. Ze staat vroeg elke dag om de yog tot soms wel 30 volwassenen, 5:30 lessen op de Swami Brahmachand Saraswati Kaivalya Dham Ashram in Allahabad, Uttar Pradesh in India.

Een van de Shruti ‘ s fans, 90-jaar-oude Swami Bhanu, een gepensioneerde leraar, zei: ‘Het beste ding over Shruti is ze probeert te geven een alternatieve positie voor de ingewikkelde degenen die moeilijk voor een ouder persoon als mij te doen. Ze is erg geduldig.’

Zakenman Lokendra Pal Singh, 48, is het bijwonen van Shruti ‘ s lessen voor drie maanden en zei: ‘ik heb gemerkt dat een positieve verandering in mijn leven. Ik gebruikt om te worden getemperd, maar nu ben ik in staat om mijn woede heel mate en dat allemaal dankzij een kleine zes jaar oud zijn.’

[Via de Daily Mail UK]

Shruti-Pandey-youngest-yoga-teacher-classShruti-Pandey-youngest-yoga-teacher-india
Shruti-Pandey-youngest-yoga-teacher-peacockShruti-Pandey-youngest-yoga-teacher