Bend it like Bibi-yonce.

Rock Star Yogi Bibi McGill zal vernietigen op het podium met Beyonce voor de Super Bowl XLVII halftime show. Geweldig! En dat kan mark de eerste keer dat we de zinsnede " rock star yogi in ernst zonder het gooien van een beetje in ons keel-chakra. Rock. En. Rollen.

Dus misschien is het voetbal is niet uw ding is en gek dure commercials niet ontbranden uw agni. Bent u misschien geïnteresseerd om te leren dat de lead gitarist uitvoeren met pop-diva Beyoncé voor haar misschien wel, misschien niet lip-gesynchroniseerd Super Bowl half time performance is geen andere dan de uber peppy pop rock yogi kale chip crusader Bibi de McGill-universiteit.

"Ik kies ervoor om tijd doorbrengen met mensen die graag gezond eten, spelen met kristallen en etherische oliën, yoga doen en hebben ceremonie en ritueel," Bibi vertelde Willamette Week in een recent interview.

Als ze niet spelen met kristallen, uit een legit rockster op het podium met Bey en Roze of het runnen van haar eigen biologische voeding enterprise, Bibi leert yoga in haar geboortestad van Portland. Terwijl ze op de weg, maar ze is een baken van tomeloze enthousiasme en hippe "galactivated" energie.

Wat is "galactivated"?

Galactivated is slechts een woord dat ik kwam. Het betekent ik BEN een multi-dimensionale manifestor die de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het maken van mijn leven zoals ik het wil met de focus van wat in het hoogste goed van AL. Ik ben verbonden aan de Creatieve levenskracht-energie is in alle dingen, het hebben van respect voor alle Levende Wezens. Ik kwam van de Sterren. Ik heb mijn voeten op de grond. Ik woon in mijn Hart. Ik ben niet perfect. IK BEN DE LIEFDE.

Dus we willen allemaal weten, is deze bundel van liefde en kosmische verbranding yoga doen met Beyonce? (want serieus, dat is krankzinnig enkel flexie B.)

Ik kan niet zeggen dat Beyonce yoga doet. Nog niet! Ik ben bekend om ons te leiden in een paar yoga strekt zich uit tijdens ons gebed cirkel voordat we gaan allemaal op het podium.

En zij is niet verlegen om het te verspreiden rond.

Dit jaar heb ik verplaatst van de ‘musical director’ van de afgelopen 5 jaar de "point of contact" het delen van gezondheid en wellness met iedereen en iedereen op onze touring team die geïnteresseerd is. Dit omvat yoga en veel mensen zijn geïnteresseerd. En, ik ben de invoering van alle open hart naar andere alternatieve vormen van genezing, zoals Doterra etherische oliën en edelstenen en mineralen kristallen. We zijn in een tijd waar mensen actief zijn in de richting van het licht!

Goed gaan op en zing het, zuster. Zie het licht! Het licht! Bibi-yonce FTW.

[foto 1 & 2 via facebook]