Alsof er een kans dat je nodig een andere reden om aan te hou van de kleine Britse lotus bloem die van Thom Yorke. Hij is niet alleen de talentvolle en boogieing zanger van Radiohead (Figuur A; B), hij is ook een koel en verzameld boogieing rock star, dankzij yoga (Figuur C).

Thom Yorke is an ingenue

Exhibit A: Thom Yorke is een ingenue.

Thom Yorke is a lotus

Exhibit B: Thome Yorke is een lotus bloem.

Incredibly awful and awesome photoshop job by

Bijlage C: Thom Yorke is een yogi! (Ongelooflijk vreselijke en geweldige baan via photoshop yogajellies.blogspot.com)

Bekend om zijn uitstapjes naar de computer van muziek, moderne dans-zoals optredens en in "een minimum van een uur yoga per dag," Thom onthuld in een 1 April-aflevering van Alec Baldwin podcast serie "Hier is het Ding" (WNYC.org) dat zijn pre-live show ritueel bestaat uit stenen stilte meditatie en staande op zijn hoofd.

Op de stress van in een band zo lang (Radiohead zijn samen al bijna 30 jaar) en wat er nodig is om in de zone voor wat veel luisteraars zou kunnen omschrijven als een spirituele ervaring:

Thom Yorke: ‘weet Je, ik vraag mezelf af waarom in godsnaam zou je jezelf via dit omdat het erg stressvol. Het is veel druk, en voor mij mentaal, ik mezelf in mijn hoofd geleidelijk. Het klinkt echt waardevol, maar het geen rekening hield met mijn hoofd.

Alec Baldwin: ik wil bereiken dat, maar ik wil om rond te komen en zeg je muziek heeft een dergelijke spirituele kwaliteit. Er is een geestelijk element, en niet vermeld. Het is gewoon straalt een sfeer dat is voor mij een zeer – er is een geest.

Thom Yorke: Ja, maar voor mij, die komt uit het publiek. Dat is wat ik vind. Het is iets dat is ontwikkeld. Het is niet alsof we niet gaat in dit plan om het te doen, het is gewoon wat er gebeurt als de golven gaan, weet je, wanneer de golven op zijn plaats vallen dan krijg je aan het einde van de song en u kunt zich goed, we hebben gedaan wat dat ook is – dat was het.

Alec Baldwin: live optreden, geef het aan me in de paar uur voordat je naar buiten en je hebt om te blazen-dit ding is voor al deze mensen.

Thom Yorke: Het is gewoon een steen koude stilte in principe.

Alec Baldwin: Bijna meditatief.

Thom Yorke: wel, ja. Ik doe dat en –

Alec Baldwin: Gericht.

Thom Yorke: ik sta op mijn hoofd een beetje en in principe ben ik volledig op mijn eigen tot vijf minuten voordat we verder gaan, en dan gaan we allemaal in een kamer samen het tempo op en neer als een wild dier en dan zitten we op.

Letterlijk, rock star yoga. Waar kunnen we perfect betrekking hebben, ahem.

Dit gedeelte van het interview kan worden gevonden in de 13 minuut mark, maar wilt u misschien om te luisteren naar het hele ding.

Hier is de Atomen voor Vrede ‘Ingenue’ – video in, die van Thom Yorke en demonstreert zijn boeiende dans skills weer. Het is alsof hij de menselijke vorm van onze vrittis in een interpretatieve dans over prana, weet je wel?