Het lijkt er mensen zijn opgooien van een razernij over de nieuwe mysterieuze Pearl Jam song die gelekt over de internets vorige week. Mandolines en accordeons begeleiden van Eddie Vedder ‘ s onmiskenbare zang, op de beat van wat kan worden omschreven als een tribale drum cirkel. Oh? Is het een PJ album B-kant als zo veel geraden? Nee! Volgens EW bronnen, het is een totaal nieuwe solo Vedder tune ook schreef hij vooral voor het Eten, Bidden, Liefde soundtrack!

Sommige (of alle) van de teksten hebben de voor de hand liggende tip van zoeken in de ziel zelf-ontdekking bla. Hier is wat wij verzamelden zo ver van een paar luisterbeurten…check it out! Als u nog niet gehoord dat het nog proberen Antiquiet of HypeMachine die nog steeds de link. hebben we de teksten?:

Ik voel me een deel van het universum, open te stellen om te voldoen aan mij/ mijn emotie zo ondergedompeld gebroken neer te knielen.

Wat is luisteren? Stemmen ze de zorg/ had om de een of andere manier begroeten me, groet me / Gehoord trillingen in mijn cellen, in mijn cellen zingen laaa…

Mijn liefde is opgeslagen voor het universum, zie mij nu ben ik barst / op een planeet zo veel bochten, verschillende werelden. zingen laaa…

Vul mijn hart met discipline, er voor het onderwijs / in mijn hoofd zie de wolken van de trap, help me want ik ben te bereiken.

De toekomst is geplaveid met betere dagen

Zoetheid. Nu de brandende vragen: Heeft Eddie yoga doen? Hij Was zo ontroerd door het boek dat hij had om een lied te schrijven over de film? We kunnen er niet zeker van de status van vedders naar beneden hond, we zouden wedden onze savasana deze track wordt een nieuwe favoriet op sommige yoga les playlists! Op dit punt, nu met "Betere Dagen" en Florence and the Machine ‘ s "Dog Days Are Over" uit de trailer, tenminste als de film zuigt dit zal de meest opzwepende soundtrack sinds Rocky! Minus de mega testosteron. Braveheart la femme? Eh, zoiets.

**zoals vastgesteld door de swati jr in de comments, de Heer Vedder heeft deelgenomen aan benefiet concerten voor David Lynch ‘ s Transcendente Meditatie Foundation. Vraag me af of hij zal bijdragen zijn muzikale talenten Lynch ‘ s Maharishi Mahesh film!