We verwijzen naar dit als de lululemon/Ayn Rand predic-redic-ament. De kwestie heeft boven de yoga wereld, maaiende, commentaar van nieuwsdiensten zoals NPR aan Forbes.com. In de yoga gemeenschap, hoewel, de kerfluffle is gebleven, meestal onder verstoord, huisartsen en consumenten, tot kleding van het merk Lucy Activewear besloten om een stap op de spreekwoordelijke zeepkist en spreken hun gedachten.

Via hun facebook pagina:

Dear John (Galt),

Het is over tussen ons.

Eerst hield ik van horen praten over stijgen boven de middelmaat en druk uzelf in uw beste. Ik voelde me alsof ik had een geestverwant die, net als ik, naar gestreefd om mijn best te doen en het bereiken van grote dingen. Maar toen realiseerde ik me dat je alleen voor jezelf.

U hebt gebruikt om te zeggen "vrienden zijn belangrijker dan geld." Maar nu ik weet dat je alleen bedoeld als het handig is voor u. Ik zie de dingen anders. Mijn succes zou zinloos zijn, ware het niet dat zijn anderen. Dus ik ga verder met mijn fantastische leven van de uitvoering van het werk, vrienden en het maken van een verschil…zonder jou. Ik hoop dat u in staat zijn om te vinden wat u zoekt. Oh, en by the way, je yoga broek is te strak.

Hasta la vista,

lucy

lucy Activewear. Gelijkheid, goodwill en stretch broek voor alle! www.lucy.com

Hm. Strategische zet? Sucker punch? Één van beide manier, zijn we benieuwd of dit sitch zal deuren openen die voor andere niet-lulus om in te stappen in het licht. Wat is jouw mening?