En dan gangsta rappers deden het getto van yoga…

Geacht door veel in het spel als de schepper van gangsta rap, 45 jaar oud Jesse "Schoolly D" Weaver Jr. vuil in zijn teksten en getto in zijn yoga. YO, wha?

Wat was de Philly legenda doen tijdens de aardbeving? Hij "net klaar met yoga."

Een interview in De Philly Post onthult D getto yoga geheimen, compleet met uitbundig gebruik van uitroeptekens en aap-kak pizza:

…terug naar deze getto van yoga. Wat is het precies?
Het is gewoon yoga. Maar het is de yoga die ik probeer om mijn homeys te doen. Die klootzakken zijn op de leeftijd dat ze sterven. Ik vertelde hen om aan yoga te doen met mij en ze zijn als mens, ik ben niet te doen, dat motherfucking yoga. Toen vertelde ik hen was het ghetto yoga, en ze zijn geïnteresseerd. Je best doen om een aap-kak pizza, en niemand gaat willen eten die shit. Maar vertel hen dat het getto aap-kak pizza, en zo zijn ze, Oh, ik zal dat eten. Dus ik bel mijn yoga getto van yoga. Ik moet waarschijnlijk stoppen met te zeggen dat, totdat ik op het auteursrecht.

Zie ik een Schoolly D Getto Yoga DVD in je toekomst?
Weet je, ik zat te denken over het. Ik had iemand een video van mij doet het getto van yoga. En toen zag ik het. En het was mij met mijn ballen rondhangen. Niemand gaat naar mij kijken met mijn ballen hangen.

We zien de slogan nu – het Getto van Yoga: Voor Uw Motherfucking Yoga Homeys. Ballen Uit, Yo.

Word.