Kitty Crimes: Come On, Yogue

We hebben gezien dat het aandeel van Yoga "Meisjes" en "Shit New Age Meisjes Zeggen," maar we moeten toegeven dat dit de eerste openlijk lesbische "hip-hip" music video we hebben gezien dat als hipsterifficly modieus als het is sanskrittingly onderwijs. De invoering van "Yogue Out" van de self-proclaimed "queer kont" rapper Kitty Misdaden, recht uit Denver.

"Dus als je denkt heb je kracht als je shit niet stinkt, side plank," dat is volkomen nieuwe Kelis "Milkshake."

"En als de jongens alle gapen wanneer u uit voor een wandeling naar beneden hond, onderaan hond. En als je weet dat je prana wanneer u uw mulabhanda, chaturanga, chaturanga, chaturanga. dandasana."

Kitty Misdaden, die is door een paar muzikale manifestaties zelf, beschrijft haar laatste uitstapje in rap:

Mijn muziek is gedeeltelijk een commentaar op hip pop, en deels een uitbreiding van mijn passie voor het maken van rap muziek, die begon toen ik dertien was leren "Bommen Over Bagdad" woord voor woord. Ik maak verwijzingen van een metafysische aard, met zowel een licht hart en een verlangen om te introduceren woordenschat bevorderen van het bewustzijn van de subtiele energie aan het algemene publiek.

Over "Yogue Uit," die kan helpen met een paar dingen, of niet:

Ik kwam onlangs uit met een muziek video (geregisseerd door Keely Skyy) voor de song YOGUE UIT.. die is in wezen een aangrenzende satire over queers (ik ben queer) het doen van yoga, die is niet te zeggen dat mijn visie voor het hele project is een totale grap, maar misschien is humor een belangrijke factor is om mijn muziek op dezelfde manier geldt voor mij in het grote schema van de dingen.