Go USA!Hope Solo USA FIFA Women World Cup

Aandacht Voetbal Fans en de Amerikanen! Misschien weet u al van de verenigde staten heeft gemaakt in de FIFA Women ‘ s World Cup! Yay! De eerste keer sinds 1999 woohooo! Echter, kunt u zich mogelijk niet bewust zijn van het feit dat Hope Solo, alleen de beste keeper in de women ‘ s soccer is een totaal yogadork! (uitroepteken=spanning)

YD heeft geleerd dat DE awesomest keeper die er gleans haar scherp behendig mogelijkheden van een regelmatige yogabeoefening. Via De Nike Vrouwen:

"Als sporter hou ik mijn snelheid en mijn flexibiliteit en dynamische deel van wie ik ben. Een vaak eenvoudige rekken neemt afstand van je snelheid, dus voor mij dynamische yoga geeft mij de mogelijkheid en geeft mij kracht om mijn snelheid en verlengt mijn spieren.

Enkele jaren geleden was het niet zo populair voor professionele atleten te doen. Nu vind je in deze dag en leeftijd mensen zijn echt beginnen te beseffen dat het echt voordelen ze op het veld."

Zegt Hope Solo, Amerikaanse atleet celebriyogi superstar! Bonus: ik Hoop dat de zus van Teresa is een yoga-leraar terug naar huis in de Staat Washington.

Hoewel we niet regelmatig voetbal duivels, we kunnen niet wachten om de vangst van de VS team in actie op zondag wanneer ze de wedstrijd tegen Japan voor de 2011 World Cup titel. Het is Japan ‘ s eerste keer in de World Cup, dus we zijn blij dat we voor beide ploegen te brengen. Go team!

Nike heeft eigenlijk hun eigen merk Dynamische Yoga opleiding. Andere fans: tennis ster Maria Sharapova en surfer Monyca Byrne Wickey.

Met dank aan Bonnie voor de tip!