Met dank aan Sarah voor onze 1/12e check-in!

#365Yoga – Hoe ben je aan het doen, Sukkels?

Kun je het geloven? We zijn bijna 1/12 van de weg door middel van onze #365yoga reis! Hoe gaat het met je?

Persoonlijk ben ik een beetje fuddled. Ik doe yoga voor jaren. Ik dacht dat ik het leven van mijn yoga vrij nauwkeurig en consequent. Ik de praktijk asana regelmatig, ik geef yoga regelmatig, ik schrijf over yoga regelmatig, ik praat yoga voortdurend. Ik gooide mijn mat, in de ring voor deze reis van het volgende Judith Hanson Lasater Een Jaar van het Leven van Uw Yoga gretig, maar ik denk niet dat het mijn leven heeft veranderd. Ik was enorm verkeerd.

Tot zo ver mijn ervaring is ongelooflijk opening van de ogen. Ik ben aan het leren dat heb ik al het verbergen van bepaalde waarheden voor jaren. Door het volgen van de suggesties in AYOLYY, ik ben beginnen te komen van achter de struiken en het gezicht van de dingen. Klinkt verschrikkelijk, hè? Het is echt niet. Het is zacht, liefdevol, vredig en veilig. Ik ben het ontdekken van een aantal echt leuke dingen over mezelf die ik nooit gekend, ik ben in het onthouden van dingen over mezelf die ik vergeten was, en ik ben schoppen tegen de stoeprand sommige dingen die ik gebruikte om te geloven, maar niet langer van toepassing.

Meestal, echter, ik ben het hebben van een deurklink van plezier! Ik ben de interactie met geweldige yogi ‘ s en yogini de wereld rond op Twitter (gebruik hashtag #365yoga,) en op Facebook, en in blogs. Jullie zijn sommige echt ongelooflijke, grappige, inzichtelijke, oneerbiedig (mijn persoonlijke favoriet) mensen! Het voelt zo heerlijk om een onderdeel van een familie van soorten, worden op een reis met zo veel fab mensen. Ik ben het opdoen van inspiratie van u allen en ik ben zo blij te hebben kunnen inspireren.

En hier is waar we allemaal verzamelen rond het kampvuur en Kumbaya zingen. Ja. Goed. Dat is een grapje.

Bijna 1 maand in en al ben ik aan het veranderen. Ik wed dat ik ben niet de enige.

Bent u op de #365yoga reis met ons? Wat is uw ervaring geweest tot nu toe? Vertel het ons! Doe mee aan de discussie hier, op Twitter (#365yoga, @yogadork, @sarahkohl, @yoga_mydrishti, @sweatydarla voor een start. En natuurlijk Judith Hanson Lasater @judithyoga) en door samen met onze #365yoga blogs – Sarahsana.wordpress.com, Flyingyogini.wordpress.com, Darlateachesyoga.wordpress.com.

Als u nog niet begonnen maar het is nog niet te laat! Pak het boek en ga aan de slag – het is nooit te laat om te zien hoe veel plezier woon je yoga kunt worden!

~Sarah