door Toni Nagy

Na het fenomeen van het kweken van een mens in mijn lichaam, het ontzag van de geboorte, het doordringen van de liefde van een nieuwe moeder, mijn geest was natuurlijk het meest bezig met: hoe ik was van plan om te verliezen de baby gewicht! Maar toen herinnerde ik me dat er geen paparazzi buiten mijn huis, ik was niet van plan te zijn in ‘Iron Man ‘7’, en de zorg over mijn gezonde baby was veel belangrijker dan een lege maag. Omdat baby hobbels zijn de heetste nieuwe Hollywood-trend, dus is het gesprek over post-baby lichaam. Toch, ondanks de publieke verwachting van de vrouwen elastische lichamen, als yogi ‘ s, we weten hoe het niet moet geloven in de hype.

Hoewel het krijgen van terug naar je pre-baby skinny jeans is niet het doel, het fysieke en het vinden van geestelijke vrede is nog steeds belangrijk voor aanstaande mama ‘ s. Het is belangrijk een balans te vinden tussen het prioriteren van uw zeer kleine veeleisende persoon met uw eigen behoeften, omdat een moe, verbrand mama is een chagrijnig mama. Het onthouden van de dingen te doen die je liefde een goede ouder, maar de uitdaging is het vinden van de tijd.

Als yogi ‘ s we zijn gezegend omdat alles wat je nodig hebt is een paar meter van de ruimte voor uw mat wanneer u zijn op zoek naar uw gelukzaligheid. Goed, je moet ook de energie om er te komen, maar dat is wat Yerba Maté is. Na mijn baby realiseerde ik me dat het gaan naar de klas ging meer van een beproeving dan ik had verwacht, maar het oefenen thuis met mijn baby was een ideaal compromis. Persoonlijk ben ik een grote fan van eigen oefening, want het geeft u de kans om te doen wat goed voelt voor je lichaam en kom in de zone van het luisteren naar uw interne ritmes. Maar er is ook online yoga [voeg je favoriete site hier] voor die dagen waar je moet een beetje meer begeleiding.

Natuurlijk oefenen met uw kind, betekent niet dat je gaat om een volledig gericht ervaring 100% van de tijd. U kunt nooit anticiperen op hoe je baby zich zal gedragen, maar u kunt gebruik maken van hun temperamentvolle attitudes als een mentale oefening. Toen mijn dochter een kind was zou ze soms op de grond liggen voor 2-uur volledig inhoud: staren naar het plafond alsof ze was op paddenstoelen te kijken naar Led Zeppelin en laser show. Een andere keer zou ze kieskeurig en geïrriteerd en ik zou hebben om te stoppen en bij te wonen om haar slechte reis om de tien minuten. Natuurlijk zijn de dagen, toen was ik luiste en zou het niet erg de afleiding ze was een engel, en de dagen voelde ik me de pittigste ze zou onderbreken van mijn kant kraai met haar geweeklaag van de protesten.

De frustratie (les) van om thuis te oefenen met uw kind, is de onvoorspelbaarheid. Soms zou me irriteren aan de punt van dichtslaande blokken tegen mijn gezicht, de andere keer kon ik behouden Zen. Echter, het gemak van het niet hebben om erachter te komen in de kinderopvang en het kunnen werken in een soort van praktijk elke keer als ik wilde was zeker de moeite van het zelf-toegebracht blauwe plekken. Er was ook dit verband waren we vormen door te oefenen bij elkaar, ook al was ze alleen het doen van happy baby voor de eerste 7 maanden. Ze zou kijken naar mij door mijn vinyasas en toen was ik het gevoel traag, haar blik zou ondersteuning van mijn energie. Ik voelde me als was zij mijn guru leer mij de kunst van het geduld, de vrijheid van tijd, de kracht van de focus, en de harmonie van exchange.

Als ze ouder werd en begon te kruipen, lopen, spelen op haar eigen, zijn we nog steeds bezig met deze traditie. Nu is ze bijna twee heb ik een mat voor haar en ze zal strooien speelt met haar blokken en het doen van een neerwaartse hond. Zal er tijden zijn wanneer ze kwelt me tijdens de brughouding door te duwen haar pop de haren tot op mijn neus, kruipt over mijn rug tijdens het naar voren buigt, en probeert om te zitten op mijn gezicht als ik voor te bereiden op backbends. Maar we werken het uit en ik kan meestal een uur praktijk in met een semi-rustige savasana – als je belt iemand probeert in te springen op uw maag rustig. Rond een kind brengt het kind in je, en één ding is dat ik denk dat velen van ons nodig hebt, is het vieren van de vreugde en speelsheid van yoga. Ja, yoga serieus moet worden genomen, maar je hoeft niet zo te zijn serieus over. Nu ik probeer te gaan naar de les een keer per week naar een meer traditionele ervaring, maar yoga met mijn kind is altijd leuker.

Toni Nagy schrijft voor de blog tonibologna.com een geweldige blog over Toni Nagy en haar baby. Het was niet gemakkelijk voor Toni om de baan te schrijven voor Toni, en het schijnt dat ze sliep haar weg naar de top. Toni heeft geschreven veel sms-berichten, en is gepubliceerd door de Huffington Post en Salon.com.

Deel je eigen mama en baby yoga ervaringen. Happy Mother ‘ s Day!