africa-yoga-project-seva-safari

Tis het seizoen van geven en we werden verplaatst naar deel dit fondsenwerving missie in het geval dat u zou zich bewogen voelen om bij te dragen. We ontvangen een e-mail van gisteren van een vrouw genaamd Thandiwe Ogbonna. In het ze legde uit hoe ze geld inzamelen om deel te nemen in Afrika Yoga Project Seva Sefari yoga teacher training in Kenia deze komende April. De reis zou twee-voudige het zou ook inschakelen Thandie bij haar op bezoek Nigeriaanse familie voor wie ze nog niet gezien in zes jaar.

De hoeveelheid geld die ze nodig heeft niet een hele hoop in de grote regeling van dingen (en online crowdfundraisers): $3,000. Dit zal de kosten van het $1500 training vergoeding en reiskosten. In aanvulling op dit geld, Thandie zal dan moeten verhogen ander van $4.000, – aan donaties, zoals vereist door de Seva programma door middel van AYP te helpen bij de financiering van hun opdrachten in Kenia. We weten hoe moeilijk het kan zijn om geld in te zamelen voor iets voel je je zo sterk in je hart, en niet te vergeten, in Thandiwe ‘ s geval, voor een bezoek aan haar vader en zijn drie jongere broers en zussen heeft ze niet gezien in jaren.

Wij nodigen u uit om lees de brief Thandie heeft geschreven, bekijk haar video hieronder en overweeg om een bijdrage te leveren, zodat haar wens uitkomen.

Mijn naam is Thandiwe Ogbonna. Ik heb het beoefenen van yoga voor een paar jaar en het heeft mijn leven veranderd drastisch. Nu word ik geconfronteerd met een mogelijkheid tot een gecertificeerd yoga docent door Afrika Yoga Project.

Afrika Yoga Project is een organisatie die zorgt voor de opleiding van leraren en klassen voor Kenianen die meer willen weten over yoga. Zo is het leven verandert voor mij, het is dezelfde voor deze leerlingen. Ze zijn voorzien van een bron van inkomen, een tool voor het bouwen van een gemeenschap, en de mindset om te maken een hele nieuwe manier van leven. Dit is van onschatbare waarde.

In April hoop ik een deel van Afrika Yoga Project naast de lerarenopleiding, gehouden in Kenia. Dit zal ook toelaten mij de gelegenheid om mijn vader en zijn drie jongere broers en zussen, momenteel woonachtig in Nigeria, voor de eerste keer in zes jaar. Dit is iets wat ik moet doen.

Ik ook uw hulp nodig. Ik ben op dit moment niet in staat om de financiering van deze reis op mijn eigen. Ik roep de steun van mijn yoga gemeenschap. Als je kunt delen van mijn verhaal of doneren, ben ik eeuwig dankbaar.

Volg deze link voor meer informatie: https://rally.org/ayp-sevasefari-thandi.

Dank u!