Een bonk een brok een burnin yoga!elvis-yoga-pretzel

OMG. Dit is YogaPop retro-stijl. Aan Elvis "bekken" Presley in een leuke draai aan Yoga in 1967 de film Easy Come, Easy Go.

Bekijk Elvis Presley in "Yoga Is de Yoga Betekent" geschreven door Gerald Nelson en Fred Burch. (scroll naar beneden voor de teksten en de officiële versie te vinden op de ik Heb Geluk LP en Easy Come, Easy Go/Speedway soundtrack compilatie. ja echt)

Zeker de film ‘ s slogan is "Skindiving naar een schat, avontuur en plezier!!!" en komt vol met een gloeiende imdb.com user review waarschuwing "het is niet zo unwatchable als Harum achterlaten dat wild." Nog steeds, het is Elvis! Het doen van yoga! Sorta. Daarnaast hebben we echt kijken naar zijn films voor de verhaallijnen en stellaire handelen? Weet je wat wel? Hij is niet half slecht..het is Elvis!

BONUS: LP versie

"Yoga Is De Yoga Betekent" Lyrics

Nou, ik kan zien dat u en yoga zal dat nooit doen

Yoga is de yoga is er geen in-tussen
Uw ofwel met het op de bal
of je hebt geblazen de scène
Ik zie lookin’ bij u, u kunt het niet krijgen geregeld
Hoe kan ik zelfs verplaatst, gedraaid als een krakeling

(Yoga, yoga doet)
(Er is geen tussen -)
(Je ofwel met het all the way)
Of je hebt geblazen de scène
(Of je hebt geblazen de scène)

Kom op kom op, untwist mijn benen
Trek mijn armen veel
Hoe krijg ik zo vastgebonden
In deze yoga knoop
U mij vertellen hoe
Ik kan dit ernstige yoga
Bij alles wat hij ooit geeft aan mij
is een pijn in mijn posterious

(Yoga, yoga doet)
(Er is geen tussen -)
(Je ofwel met het all the way)
Of je hebt geblazen de scène
(Of je hebt geblazen de scène)

Staan ondersteboven op je hoofd,
voeten tegen de muur
Een eenvoudige yoga-oefening gedaan door één en al
Steek nu je ogen en houd uw adem in,
net zo uitzien als een clown
Yoga is ervoor om je op te vangen als je komt te vallen

(Yoga, yoga doet)
(Er is geen tussen -)
(Je ofwel met het all the way)
Of je hebt geblazen de scène
(Of je hebt geblazen de scène)

(Yoga, yoga doet)
(Er is geen tussen -)
(Je ofwel met het all the way)
Of je hebt geblazen de scène
(Of je hebt geblazen de scène)