En dan is yoga nam hip hop! OK, niet helemaal. Maar we zien het graag van Gemeenschappelijke Jay-Z en 50 Cent geven shout outs, en zelfs Eminem geploeterd voor Herstel. Dus rappers niet precies gesjouw rond in Om bling en studded gold mat stroppen. Nog niet! Maar check out deze nieuwe single "Yoga" van emcee Jesse Abraham ‘ s nieuwste project en zie als u niet het gevoel van de yoga-rapa-revolutie op zijn weg.

Om de kern van de track, hier is wat Jesse zegt:

"Het was leuk om een lied te schrijven over Yoga. De discipline die streeft om te helpen bij het bereiken van de volmaakte geestelijke rust, is een verheven daad van fysieke en geestelijke genade. Dit lied respectvol eerbetoon aan dit onderwerp, evenals de coïtus. "

De stok met het door de tweede strofe.

Mijn meisje dat ze doin’ yoga.

Dus nu is ze buigen en draaien, het perfectioneren van precisie.
Ze keek me aan en ik zei: "ik heb respect voor uw fitness"
Ze kreeg een hardnekkige. Ik ben gelukkig genoeg om een getuige te zijn.
Maar ik ben het optreden als een Joodse jongen op de Kerst, wat is dit?
Genoeg van deze afstand
Klaar of niet, hier kom ik
Maar ik heb niet strek genoeg dus ik denk dat ik door mijn duim

Beluister het hier of download de mp3 (rechter muisknop en opslaan) — ‘Yoga’ – Jesse Abraham

Dit is de eerste single van unsigned hip hop artist Jesse Abraham de Bars en Geen Bull Mixtape, geproduceerd door Morsen, door uit 12 oktober via de DJBooth.