Dus, yoga en politiek lopen in een bar. Die is het kopen van de foto ‘ s?

Bent u een mix uw activisme cocktails met een vleugje yoga? Denk je dat de politiek kunnen er meer gebruiken yoga? Uit de Mat wil weten. De organisatie bekend voor het brengen van yoga buiten de veiligheid van een studio op de straten en in de wereld (soms derde) is klaar voor de kick off van hun Yoga Stemmen campagne 2012. Maar zij willen eerst weten of iemand van jullie geven een vliegende farkle.

Iedereen is welkom om deel uw gedachten en meningen voor of tegen de yoga en de politiek mixer door deel te nemen aan dit onderzoek.

Hier zijn de eerste drie vragen te bedenken…het genot van een biertje? Of, weet je, wat dan ook.

1. Voor mij is yoga:

vink aan wat van toepassing is

 • De uitoefening of de self care
 • Een set van waarden, dat leef ik door
 • Activisme
 • Iets wat ik wel eens
 • Iets wat ik gebruik te maken van de gemeenschap
 • Een instrument voor persoonlijke ontwikkeling
 • Geen van deze

2. De waarden die ik associeer met mijn yoga practice zijn:

vink aan wat van toepassing is

 • Mind-body verbinding
 • Zelf-bewustzijn
 • Empowerment
 • Integratie
 • Eenheid
 • Samenwerking
 • Duurzaamheid
 • Barmhartige actie
 • Ik denk niet dat over yoga in termen van waarden

3. Voelt u zich verbonden met het politieke proces? *Deze vraag is verplicht

 • Ja, ik weet dat mijn stem belangrijk is
 • Nee, ik heb interesse verloren
 • Nee, het maakt niet uit of ik gaan of niet
 • Ja, de uitslag van de verkiezingen direct van invloed op mijn leven
 • Soms

We zijn benieuwd wat je denk te zijn, dus voel je vrij om je gedachten te delen in een open debat via de comments. Geen filibustering we beloven.

Stay tuned voor een interview met een van de Mat oprichters Seane Maïs en Suzanne Sterling op yoga ‘ s plaats in de politiek en betrokken te zijn bij Occupy Wall Street. We konden krijgen sneller omhoog als we een vrijwilliger transcribers. Dit is onze lame manier van aanvragen van de bijstand.

update: OK we net een poll om te zien of je aandacht en/of zorg.

poll door twiigs.com

Wij nodigen u dependers te delen.