elleuk-chloe-sevigny-yoga

Het is erg trendy, het pixie-achtige Chloe Sevigny is op zoek naar een partner! Zo vertelt ze aan de BRITSE Elle in de komende aprilnummer (op kiosken dit Zat! etc etc). Terwijl ze geil en onbemand, 35 jaar oud deze "Grote Liefde" de ster is op zoek naar heel slank, en uh, langbenige. Misschien is het de yoga! Ze vertelt in BRITSE Elle, "ik ben net begonnen met het doen van yoga drie keer per week. Ik voel me sterk en lenig, en mijn libido is door het dak!" Heet. Het artikel snippits leiden op over haar liefdesleven en hoe zij wil baby ‘ s en waarom kan ze niet vinden van een man, bla bla. We zijn het meest enthousiast over de yoga-deel en er gebeurd wat research te doen over Mevrouw Sevigny ‘ s geschiedenis op de sticky mat.

Als het gebeurt, yoga is niet alleen een middel om fit te blijven in haar 30’s, het helpt haar omgaan met de scoliose (!) Via NPR (Mar 2, 2010 interview):

Ze zei: weet je, dat de kromming was niet sterk genoeg te hebben van de bediening, die ik ken een paar meisjes die hebben een metalen staaf in hun rug. Maar voor mij, nu, het is net als – ik nog steeds elke keer zie ik mezelf op film kijk, zie ik het. Dat is alles wat ik zie. En ik, en zelfs foto ‘ s, ik ben gewoon bij me, het is net als – mijn ex-vriend gebruikt om te zeggen wanneer ik wil je heel erg dronken, ik zou thuis komen en huilen en te zijn zoals ik ben, zo scheef. Het is mijn op één ding, ja, dat heb ik nog steeds een harde tijd.

Maar ik ben bezig met een stuk van yoga, die is het helpen. Het geeft me het gevoel het is rechtgetrokken mij een beetje uit, maar ja, "Big Love"," ik zie het de hele tijd, vooral met die outfits, omdat ze zo nauwsluitend. Ik zie mezelf lopen, en ik ben als…("eek")

Wie had dat gedacht? Sexy gams zijn één ding, maar helpt het opnieuw uitlijnen van een kromming in de wervelkolom? Dat is een celebriyogi goedkeuring kunnen we groet! Je weet wel, met de zon? ah, nevermind.