Groeten collega #yogadork bemanning en de geweldige #365yoga sangha! Kan je geloven dat we een kwart van de in 2011 al? Dacht dat het misschien wel tijd om in te checken met mijn blikken en te kijken hoe je yoga is tot nu toe dit jaar en een verslag van hoe mijn vooruitgang is.

Ik begon dit avontuur als een manier om het bedrag van de asana ik aan het doen was als mijn praktijk ernstig buitenspel gezet door mijn toenemende yoga schema. Ik wilde aan het werk op asana ‘ s was ik vergeten, sluit mijn voeten op mijn mat en open de deuren van mijn persoonlijke yogabeoefening. Mijn doel, in alle eerlijkheid, de start was een bezoek aan een yoga-studio een dag om te oefenen. Periode. Ik dacht dat als ik getweet over mijn verlangen naar de dagelijkse praktijk heb ik een cyber-posse te houden me verantwoordelijk om het ook werkelijk te doen. "Dus hoe is dit hele zwikzwak koken?" kan de vraag gesteld worden op dit punt. Nou, ik ben niet echt zeker kan ik stem op een manier die geeft het recht. Maar goed, misschien een maand, van de maand replay van hoe het licht op mijn ervaring voor u zijn. Hier gaat: