Onze laatste #365Yoga verzending, van de mooie, dappere, (bezwete) yogi Darla Magee (met haar vriend Rose, hierboven):

Allereerst heb ik besloten om deel te nemen in #365yoga wanneer Nancy Els stelde voor het op Twitter. Ik dacht dat het zou een leuke manier om iets te specifiek om te twitteren over te praten met mijn vrienden over online.

Ik ben een yoga studio eigenaar en yoga leraar, dus wellicht dat je denkt dat de deelname in iets dat mij verplicht om aan yoga te doen, elke dag is een no-brain / inspanning en inzet. Ik doe asana elke dag als onderdeel van mijn "baan", maar #365yoga niet over het werk — voor mij uitgedaagd te worden door een dagelijkse yoga beoefening ik zou hebben om het te nemen in een andere richting.

De meeste mensen in het Westen leren over yoga via hun fysieke yoga (hatha) praktijk. Als ze geluk dat ze uiteindelijk rond op de spirituele kant van yoga en beginnen met mediteren, zingen en het bestuderen van de oude teksten.

Ik kwam naar de praktijk van hatha yoga (heet als de hel yoga, om precies te zijn) een andere manier. Ik kwam tot hatha yoga tijdens de reis de bhakti marga (devotionele pad). Absoluut geen gebrek aan respect voor de asana ‘ s — ze zijn mijn dagelijkse activiteit — maar voor mij, hatha yoga is als het speeltijd.

Wat ik weet in mijn hart dat yoga voor mij, het is over de ruimte in tussen elke ademhaling. Als ik echt van plan om deel te nemen in #365yoga, dat was waar ik was van plan om te gaan. Een paar zonnegroet een dag, of zelfs drie uren van intense asana praktijk, was niet van plan te snijden voor mij. Ik wist dat ik moest gaan dieper.

Op Twitter, sprong ik op het idee om het gebruik van Judith Hanson Lasater het boek Een Jaar van het Leven van Uw Yoga: de Dagelijkse praktijk Vorm te geven Je Leven, in de hoop dat het zou mij te bieden voortdurende begeleiding. Ik heb ook besloten om te beginnen met Paramahansa Yogananda ‘ s Spirituele Agenda. Beide van deze weinig boeken hebben korte dagelijkse overdenkingen, en beide hebben ze hielp me enorm bij het vinden van het dagelijkse spirituele focus in het verleden, dus ik wist dat tussen de twee van hen kon ik mijn yoga elke dag.

Thema ‘ s uit Lasater het boek, zoals het Onthouden van de Goeroe, het Beoefenen van Onthechting, ter Ere van Jezelf, Uitdagend, Je Gedachten, en het Chanten van de Namen van God hebben geholpen gids mijn devotionele praktijk. Ik denk dat dit soort praktijken mensen praten over wanneer ze zeggen dingen als: "Vandaag is mijn yoga is liggend op de bank" of "Vandaag is mijn yoga is het spelen met mijn kinderen." Ik denk dat het belangrijkste deel van het oproepen van de dagelijkse activiteiten van "yoga" is onthouden om deze te verbinden met de geest, en het eren van de geest in het alledaagse.

#365yoga is een grote zegen voor mij. Ik wil verantwoording afleggen voor mijn spirituele groei en ontwikkeling. Ik denk dat we allemaal verantwoordelijk gehouden, uiteindelijk, maar ik ben de liefde de weg ter ere van mijn toewijding aan mijn yoga tweeps brengt me dichter bij God en bij hen.

~

Het is niet te laat en doe mee aan de discussie hier, op Twitter (#365yoga, @yogadork, @sarahkohl, @yoga_mydrishti, @sweatydarla, en natuurlijk Judith Hanson Lasater @judithyoga) of door het volgen samen met de #365yoga blogs – Sarahsana.wordpress.com, Flyingyogini.wordpress.com, Darlateachesyoga.wordpress.com.