Brief van John Friend vanmorgen naar de Anusara yoga gemeenschap. Hij zal aftreden en het maken van een openbare aankondiging in de volgende 10 dagen met betrekking tot de reorganisatie van Anusara Yoga.

Beste Vrienden,

De laatste twee weken zijn intens hartverscheurend voor mij.

Ik ben diep sorry voor de keuzes die ik gemaakt heb, die veroorzaakt een storm van pijn en lijden in onze gemeenschap.

Ik heb diepe verdriet voor de schade aan onze Anusara yoga gemeenschap: leerkrachten, leerlingen en vrienden.

Op dit moment, ik ben het afronden van mijn huidige evenement in Miami, die ik voelde te onverantwoord om te annuleren.

Op maandag, zal ik aftreden en het nemen van een verlof voor zelfreflectie, therapie en persoonlijke retraite om voor mezelf zorgen, en overweeg wat de beste volgende stap voor mij en Anusara yoga. Professionele raadgevers en adviseurs zal me helpen om het bepalen van de duur van mijn sabbatical.

Binnen de volgende 10 dagen, ik zal een volledige publieke verklaring dat zal transparant adres van het geheel van deze situatie, en een gedetailleerd overzicht van de reorganisatie van Anusara yoga. Ook, ik in staat zal zijn om eindelijk te schrijven en bellen individueel zo veel vrienden hebben, die er bereiken mij.

Deze verwoestende ervaring is ingrijpend beïnvloed mijn hart en ziel zetten, en zal dienen als gids al mijn toekomstige acties met integriteit.

Nederig,

Voor alle updates raadpleegt u de Running Tijdlijn van Anusara Controverse, Updates en Leraar Aftreden