Geen tijd voor de Luchthaven van Yoga? Geen zorgen! Wij hebben het in de vlucht. (Sorta.)

Een Gawker tipster, die verpleging een kater van de vorige nacht, vrijgezellenfeest, vertelt zijn American Airlines-vlucht van Chicago naar Madison, WI, waar de standaard flight attendant scherts veranderd in een "spirituele hart tot hart."

De stewardess wilde spirituele hart tot hart met de passagiers als ze aan boord, en aangezien ik bij een vrijgezellenfeest in Nashville in de nacht voordat ik echt niet nodig een geestelijke reiniging…ik moest een verandering van het bloed te zitten. Toch werd ik verteld dat ik was ‘vervuld met kracht en vertrouwen’, een knuffel gegeven en toegestaan om mijn stoel.

Maar de stewardess draaide mile high goeroe was niet alles. Nee, de geestelijke zuster greep van de open-mic PA-systeem en vervolg met deze mooie, nog mystieke bevestiging spraak voordat je in al die saaie veiligheidsinstructies onzin. Luister hieronder.

Nog steeds geen fatsoenlijke snacks, maar klinkt als een gezonde portie van namaste.

[Gawker]

photo credit: Duane Rapp