In deze Hollywood Reporter clip van Cannes, ’30 Rock’ star en Jack-torens guru, Alec Baldwin, aandelen zijn problemen aan de slag met yoga en hoe het in een gezondheids-compatibele relatie heeft hem geholpen voelen en beter leven. Baldwin ‘ s verloofde is NYC yoga leraar Hilaria Thomas, met wie hij onlangs verdedigde van yogarazzi ‘slime’ en wie hij credits voor zijn voeding via de schattigheid van de "cracker gezicht."

Hier Alec daalt de wijsheid van zijn hete roze yoga mat.

"Het ding over yoga is, zoals met alles heeft te maken met investeringen. Voor mij is het probleem met yoga heb ik zulke lange dagen en soms kan ik het niet zou ik zeggen. ‘oh ik moet doen, de calorie-ding, uitvoeren of spin of wat dan ook.’

Dit is een onderdeel van het leven, eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je leeft.

Iedereen wil met iemand die eet en drinkt en is compatibel met hen op die manier. Ik ben iemand die heel, heel, heel gezond."

Zooo je zegt het misschien tijd om sloot de kaas doodle-in-lood kettingroker we zijn dating? Zucht. Roken is cheesy toch.