Dit is gewoon in! NYC yoga gosssssip…

De perfecte ingrediënten voor een blinde item!: Dit handelen broer in zijn jaren ‘ 50 is nu bellen NYC 20-iets yoga docent zijn leven ‘Rock’.

Ja, de geruchtenmolen is achurning met het nieuws dat de 53-jarige acteur Alec Baldwin is het delen van rietjes met Yoga Vida studio director Hilaria Thomas, 28. Ze werden gefotografeerd samen in de laatste maand van de Carnegie Hall 120ste verjaardag van de after-party in De Plaza en nu horen we dat hij neemt haar mee naar de Tonys. Thomas won geen commentaar, maar een Baldwin rep noch bevestigt noch ontkent. "Hij is eigenlijk zijn dating Russell Brand naar beneden in het Zuiden van Florida, wordt" zijn vertegenwoordiger grapte. Perfect! Een yogi sandwich!

Zo heeft hij de praktijk van de yoga? Misschien! Yoga Vida, openden hun tweede NYC locatie in Noho, letterlijk op 8 blokken afstand van hun Union Square studio. Jack Donaghy zou moeten worden over alles dat te doen. Ter wille we moeten hopen dat hij daar in een beetje oefenen voordat hij in de ochtend douche scotch. We houden in de gaten voor de nieuwe herfst-show line-up op Kabletown!

UPDATE: er is EEN 2006 interview via Starpulse werpt licht op Alec ‘ s smaak voor yoga, eh…instructeurs:

"Al mijn vrienden zijn yoga mensen, mijn broer Billy was zwaar in de yoga – en dat heeft hem geholpen.

"Dus ik nam yoga deze zomer. Ik vond wat ik noem ‘van middelbare leeftijd-white-guy yoga.’ Ze hebben een aantal Indiase naam voor dat, ik weet niet wat het is. Ik vind dat de yoga-instructeurs zijn geworden van de nieuwe nanny ‘ s – de vrouw die je laat je vrouw voor je yoga-instructeur.

"Ik zie een vriend van mij die het nemen van yoga en ik zal zeggen, ‘Hoe gaat het met yoga bezig?’ En hij zal zeggen, ‘Oh, het is geweldig en je ziet het een** * * * op deze vrouw ben ik het nemen van yoga.’ Het is echt waar je het over hebt!"

Via [NYPost]