Yoga Class SlackerDames en gentleyogis, we hebben er allemaal zijn op een of ander moment en dacht: "Wow, yoga zuigt!" Het Was vanwege burn-out? Was onze leraar, het dragen van ons dun? Misschien is het de verkeerde klas? Hadden we net genoeg gehad? Mijn hart chakra zal nooit ‘open’! Verlichting is overrated!

Het lijkt actrice Anne Heche (Hung, Donnie Brasco, Zes Dagen op Zeven Nachten) is uitgelijnd, en het is niets te doen met de ex-vriendin van Ellen DeGeneres, die is een yoga-fan, of ecstasy struikelen of haar buitenaardse alter ego. De maffe tabloid-magneet is het schakelen uit haar dogging voor meer normale dingen zoals tennis en hardlopen. En omdat ze is (of was) een celebriyogi Madame Heche krijgt een openbare decry van haar yoga-praktijk.

Ze vertelde Access Hollywood Live,

"Ik ben zo ziek van het aanraken van mijn tenen doen van yoga. Als ik hoorde een meer down-hond… ik aan het doen was naar beneden-de hond nog een keer en ik had zoiets van… ik ben hier weg.

"Ik gooide… en ze zeggen: ‘Oh, je doet het goed.’ Ik was als, ‘nee, nee, Nee, dit is niet goed…’ En je hebt om te verblijven; ze willen, ‘blijf hier, gefeliciteerd!’"

Yikes. Mevrouw Heche niet ingaan op welke stijl van yoga zij oefenen was, maar iets zegt ons dat dit niet de "elegante stretch" met een 91-jarige Mabes.

AH is een beetje uit, maar we kunnen zeker betrekking hebben, barf of geen barf. Iemand anders met een van die dagen? Maanden? Jaar?

dankzij recoveringyogi voor de bovenste foto vind.