door Sarah Wells Kohl

Het is zo moeilijk om te geloven dat het een jaar geleden dat YD, Nancy, Darla, en ik op de #365Yoga reis. Door het jaar al bij ons in de praktijk op-en uit de mat en ik hield het zien van onze gemeenschap te groeien. Ik ben zo dankbaar voor de #365Yoga ervaring gebracht in mijn leven (en dus ook mijn praktijk) een groter gevoel van bewustzijn, acceptatie en actie. Bedankt voor een deel het met ons!

Terwijl ik weet niet wat 2012 zal brengen voor mij, ik heb een plan voor wat ik wil brengen: ik ben van plan om van 2012 het Jaar van De levens Bewust. Ik ga door het leven zonder dat het bewust zo veel van de tijd; de automatische piloot is mijn standaard instelling. Ik word wakker, laat de honden uit, de koffie, laat de honden in, drink de koffie, grunt hallo mijn familie, laat de honden uit, laat de honden, enz. Soms de helft van de ochtend is voorbij voordat ik ben bewust van wat ik aan het doen ben. Dit is geen manier om te leven. Hoewel het heeft mij gediend voor talloze jaren, ik heb het gevoel ik ben een of andere manier berooft me van de rijkdom die zou kunnen komen aan het meer, oh, ik weet het niet, een actieve deelnemer in mijn eigen leven!

Wat zou mijn leven eruit zien als ik een gezamenlijke inspanning gedaan om mijn leven te leven met een algemeen doel, een doel, een intentie? Wat zouden sommige van deze intenties worden? Ik heb nagedacht over dit lang en hard zijn en komen met een paar dingen. Terwijl ik weet niet dat ik zou noemen een andere #365 uitdaging, het is mijn plan om live 2012 elke dag met één of meer van de volgende bedoelingen:

Ik ben van plan om te genieten van de kracht en het vermogen van het menselijk lichaam en spreken het met liefde en toewijding (niet meer negatief body talk!)

Ik ben van plan om het haar te voeden en te versterken mijn geestelijk lichaam, en te luisteren naar het inherente wijsheid (goddelijke licht en zo.)

Ik ben van plan om de wereld en al zijn inwoners als extensies van mezelf en de waarde te zien en de moeite waard allemaal in ons (waaronder ikzelf – een liefde, yo!)

Ik ben van plan om de liefde te verspreiden als een virus (shut it, peanut gallery. Je weet wat ik bedoel.)

Ik ben van plan om te lachen als het nodig is en te lachen, meer is het niet. (Kom op, sommige ongepaste dingen zijn grappig!)

Ik ben van plan om al mijn zintuigen op elk moment (wat betekent dat ik zal kijken als Hawkeye Pierce en Robert Barone tijdens het eten, maar ik vind het prima.)

Ik ben van plan om het laat me hoop, dromen, en geduld hebben (dat laatste, ja, nou, ik mag hopen dat ik geduld hebben. Zo zijn er.)

Ik ben van plan om te zeggen "Dank U," om dankbaar te zijn, en zie het goede in plaats van het slechte (wag meer, schors minder.)

Ik ben van plan om opnieuw te beginnen en weer, en weer zo vaak als ik op elk moment en op die ik nodig heb om eindeloos doen-overs rock!)

Wat zijn UW voornemens voor 2012? Wat wilt u doen om uw leven dit jaar? Om uw praktijk? Voor de wereld?

Ik kan niet zeggen van de toekomst. Ik heb geen idee wat er komen op mijn manier in de 2012, maar ik kan mijn best doen om te voldoen aan het hoofd op. Ik ben er klaar voor! Wie is met mij?

Sarah Wells Kohl, CYT200, is een yoga-docent en manager van Yoga Sol in Columbia, MISSOURI. Als ze niet op de mat, ze rommelen met haar kinderen, haar man en haar overweldigend neurotische honden, uitschelden zichzelf voor het niet posten op haar blog (http://sarahsana.wordpress.com) en weemoedig herinneren van haar leven op Twitter (@sarahkohl). Check haar uit – vandaag zou de dag maakt ze haar epische comeback ala Elvis Presley, 1968!