Warrior Pose

Warrior Pose. (Foto door Angelika Lantz, 21 TSC, Public Affairs)

Deze post is door medewerker Ben Koning, een Irak-veteraan die terug naar huis keerde in 2007. Met zijn blog Armor Beneden, Ben begonnen met het documenteren van zijn reis naar het vinden van verlichting van stress en lichamelijk ongemak door mindfulness en yoga. Van armoring zijn geest en lichaam voor de oorlog in het leger aan het vinden van manieren om het pantser naar beneden, naar de rust van zijn geest en het uitlijnen van zijn lichaam voor een burgerlijke levensstijl. We zijn dankbaar voor het delen van zijn perspectief en persoonlijke ervaring met de yogadork gemeenschap door middel van een van zijn wekelijkse posts, dit keer over de yoga les bij het Walter Reed, lijden en overgave.

Een Zaklamp voor de Vallei van de Schaduw van de Dood

Voor elke missie zou ik kniel naast stuurprogramma ‘ s side band van mijn Humvee en bidden.

"Ja, al wandel ik door de vallei van de schaduw van de dood zal ik vrees geen kwaad. Want gij zijt met mij, Uw stok en uw staf vertroosten mij" Palm 23:4.

Ik geloofde toen en nu nog geloven dat er een allerhoogste wezen is. Het hoogtepunt van deze opperste wezens is God.

Ik maak deze claim is gebaseerd op Genesis 1:27.

Voor mij is dit zinvol. Ik geloof dat God heeft een oneindig aantal Uitdrukkingen.

Hoe dan ook, elke keer als ik ga uit in de vallei ik geef mijn ziel aan God. Als het mijn tijd om te gaan dan is dat zo.

Mijn punt is, dat zou ik laten gaan. Ik zou overgeven.

"Angst, twijfel, zorgen……fuck it…..niet goed voor de stront. Laat je gaan, mutha fucker" dit citaat is van de grote en wijze leider Rook Martez. Chow hall, FOB Trouw, 6 oktober 2006.

Ik denk dat het makkelijker was, heck, ik weet dat het makkelijker was, om te laten gaan en laat God in Irak, dan was het voor mij terug naar huis.

De twijfel, zorgen en angst terug naar huis verbruikt me en schopte mijn kont voor een jaar.

Ik ben aan de andere kant van dat recht nu, want ik heb geaccepteerd dat het feit dat God heeft niet alleen om me in het beeld en de gelijkenis van de godheid, dat hij ook mij met sommige van Zijn eigenschappen als liefde, moed en compassie om me te begeleiden in moeilijke tijden.

Gisteren na wounded warrior yoga les bij het Walter Reed ik sprak met een soldaat die in Irak hetzelfde moment was ik. Deze soldaat kreeg vernield door een IED ook en hun pad is sindsdien een ruwe.

"Ik had een carrière, een missie, een pad, nu heb ik niets, maar operaties en pijn."

Klonk als de schaduw van de dood naar mij.

Het wordt een yogales ik niet quote deze soldaat schrift. In plaats daarvan heb ik gezongen in een yoga-sutra: boek II:1

Tapah Svadhyayesvara Pranidhanani Kriya Yogah

"Het aanvaarden van de pijn als hulp voor de zuivering, de studie van spirituele boeken en overgave aan de allerhoogste wezen vormen van yoga in de praktijk."

Klinkt bekend, toch?

Ik niet in detail treden, maar ik vragen heb deze soldaat als ze wilden om te chatten meer.

Zie je ik denk niet dat deze soldaat is volledig geschroefd, omdat van de 17-operaties en misschien de weg kwijt. Ik Denk dat ze Denken. Sorry voor cryptisch, maar als we de Goddelijke schriften om waar te zijn en we ons overgeven aan hen dan ook is in onze manier is de gedachte.

Nu, een van de dingen Yoga voor mij heeft gedaan is mij een uitlaatklep naar het kanaal die gedachten in gedachten de moeite waard.

Had ik niet zo veel geleden in het verleden zou ik kunnen praten op een niveau dat dit lijden soldaat zou of zou kunnen aanspreken? Ik denk het niet.

Voor mij is dit de Yoga Sutra ‘ neemt wat de Bijbel zegt een stap verder door het maken van een praktische manier om na te denken over pijn.

Dit begrip niet elimineren van de pijn, maar het wordt wel een manier om na te denken over het.

Ik zal je dit vertellen, als er Rook Martez niet had gegeven had me dit advies ook in de zaal chow ik denk niet dat ik zou hebben gelopen dat dal zo vaak.

Dit bericht werd geleid door de 51e vers van de Kunst van de Vrede, een boek geschreven door Morihei Ueshiba
Armor heeft een website. Check het uit.