"Ik was geïnteresseerd in paranormale dingen en in het spiritisme zelfs als een jongen. Ik begon het doen van yoga door de vroege jaren 1970. Ik was in een slechte manier, binnen, op dat moment. Toen was ik het meest uit de hand, in New York in 1971. Ik was aan het drinken. Ik hoorde rare wezens tegen me te praten. Ik keek uit het venster hotel aan het denken dat ik wilde om te springen.

Uiteindelijk vond ik dat de enige manier waarop ik kan genieten van mij was, zonder dat een van de drugs en de drank en dat soort dingen. Ik begon te oefenen[sic] yoga en gecontroleerde ademhaling. Als het lichaam rustig is, wordt de geest is rustig," Dave Davies, de oprichter en gitarist van de legendarische 60’s band The Kinks, vertelt Telegraph UK in een recent interview, waar onderwerpen over de muzikale en mystieke gambit "het Hindoeïsme, het Boeddhisme, Aleister Crowley, de Tarot, thee bladeren, w.b. Yeats, Madame Blavatsky, graancirkels, yoga, buitenaardse ontvoeringen en Jezus."

Dave Davies HOUDT van spirituele energie. Zijn favoriete focus? Kundalini. Kan je het zien stijgen?